January 6, 2014

YSL Dore Orfevre #29

Zlatna boja me uvek podseća na radost, uspeh i nove početke. Praznična euforija kod mene još uvek ne popušta, tako da sam za prvi članak u novoj godini spremila jedan fenomenalni zlatni lak koji se ističe po originalnosti u mojoj kolekciji. U pitanju je YSL Dore Orfevre #29 koji ste imali prilike da vidite i kao deo prazničnog ruffian manikira.

YSL Dore Orfevre #29

YSL Dore Orfevre #29 je zlatni metalik lak iz standardne YSL postave koja nosi naziv La Laque Couture. Za prekrivanje je dovoljno naneti i jedan tanji sloj čime se dobija veoma nežan zlatkasti efekat, ali sam za fotografisanje ipak namazala 2 sloja laka. Na svim slikama nosim bazu + 2 sloja laka i ne nosim nadlak. Moram da naglasim da ovakve završnice jako ističu nepravilnosti na noktima, tako da je potrebno da površina nokta što bolje izglačana.




Tragovi četkice su više vidljivi na slikama nego uživo, tako da na jačem svetlu i suncu ovaj lak podseća na zlatnu foliju. Kao i uvek razmatrala sam moguće kandidate za duplikate, ali ih nisam pronašla ni u svojoj kolekciji ni među brendovima koji su dostupni na našem tržištu. Zoya Ziv, OPI Glitzerland i CG Midnight Kiss imaju potpuno drugačije završnice. 




Moram da priznam da su YSL lakovi pravo otkriće za mene ove godine - pored četkice koja mi savršeno odgovara jer je blago zaobljena dopada mi se i kvalitet, sjajne formule i mali, ali odličan izbor boja. Predstavljaju pravo osveženje u svetu HE lakova.



Blic:



I za kraj malo zlatnih inspiracija...


Želim vam zlatnu 2014. godinu!


8 comments:

  1. Fantastičan lak, a lepo ti ide uz ten. Dopada mi se što je malo hladnija, bleđa nijansa zlatne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Stvarno su odlično izbalansirali zlatnu.

      Delete
  2. Jako je lep. Lepo ti stoji. Ja sam ga probala i digla ruke. Nije moja nijansa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. I meni je u početku bio previše svetao, ali sada sam oduševljena. :)

      Delete
  3. Ove godine se moram pocastiti jednim YSL
    Ovaj mi se bas dopada ali ne znam kako bi isao uz moj vampirski ten ;)

    I ja tebi zelim zlatnu 2014 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno nećeš pogrešiti jer su skoro svi odlični. Ovo je i meni bila ljubav na treće mazanje, ali ipak <3:) Hvala ti. :-**

      Delete
  4. kao i sve od ysl što nemam, na wl mi je :d prelepa zlatna i odlično ti stoji!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...