January 23, 2014

New In #1

Do sada nisam objavljivala New In članke jer sam želela da izbegnem preklapanje i preteranu "reciklažu" sadržaja u odnosu na članke i Omiljeno u... Međutim, ovog i prošlog meseca se nakupilo dosta novih lakova, što poklona, što mojih kupovina, koji nisu na drugi način pokriveni. Ideja je i da ovaj članak na blic predstavi lakove koje ćete moći uskoro da vidite na blogu. :)

Novo u decembru i januaru

Od dragih osoba sam na poklon za Novu godinu dobila nekoliko sjajnih lakova i to one koji mi se zaista dopadaju. :) Na prvom mestu tu je Ciaté set Tree Trinkets koji sadrži 6 mini lakova sa šljokicama koji su upakovani u providne kugle sa mašnicama koje mogu da posluže i za ukrašavanje jelke. Priznajem da još uvek nisam stigla da uslikam sve lakove iz seta, jer želim da malo više uživam u svakom laku umesto da ih samo namažem za slikanje. :)

Ciaté set Tree Trinkets sa 6 mini lakova
A onda je stigao i jedan predivan egzotični paketić sa Picture Polish lakovima.  PP je još jedan sjajan brend za koji mi je zaista žao što nam nije malo dostupniji. Dobila sam dugo željeni Mallard, kompleksni zeleni lak sa bronzanim i zelenim flejkijima, pre nego što je po ko zna koji put otišao out of stock. Lak je urađen kao Collaboration Shade sa jednom od mojih omiljenih stranih blogerki - ThePolishaholic. U paketu je bio i jedan praznični lepotan - Peacock, šljokičavi lak ljubičaste jelly osnove sa zelenim i srebrnim šljokicama. 

Picture Polish Peacock i Mallard
Na kraju, tu su i moje kupovine, jer taman posla da se ne iskoriste SVA sniženja. :) Kako je sniženje na Nails Inc bilo čak 50% dopunila sam kolekciju sa svetlo plavom kremom Chelsea Physic Garden i neon plavom Kensington Park Road, a pre nego što je sniženje počelo ulovila sam još jedan lak iz Sprinkles kolekcije - Sweets Lane, čisto da budem u trendu kada se guram u redu za karte za Montevideo. :-) Takođe, već duže vreme sam tražila biserno beli lak, ali da završnica nije frosty i uspela sam da ga nađem u vidu Nails Inc Mayfair-a. I na kraju, tu su je još jedan lak u posebnom pakovanju - koje nisam kupila samo zbog pakovanja, već zato što mi je Manicurist of Seville pri kraju - berry krema Kensington High Street (opet Kensington). :-D


Nails Inc Mayfair, Chelsea Physic Garden,
Mislim da je ovaj mesec obeležilo i sniženje na OPI lakove u Sefora parfimerijama (789 din) i kod zvaničnog uvoznika Primax (960 din). S obzirom na to da je izbor boja i kolekcija na sniženju bio bolji nego prethodnih godina, rezultat je sledeći - My Vampire is Buff, krema boje vanile koja će služiti uglavnom kao podloga za šljokice, sendići - srebrni It's Frosty Outside i ledeno plavi Kiss me at Midnight, kao i svetlo plavi lak sa sitnim srebrnkastim šljokicama - I Have a Herring Problem. 

OPI My Vampire is Buff, It's Frosty Outside, I Have a Herring Problem i Kiss me at Midnight
Sa druge strane spektra stigli su i Deutsch you Want me Baby - savršen narandžasto-bundevasti šimer, Warm me Up, sivkasto braonkasti lak sa finim mikrošimerom. Na kraju sam prelomila i uzela i Muir Muir on the Wall, lak osnove boje dima koji se preliva na ljubičasto i zlatkasto-bronzano pod određenim uglovima.

OPI Deutsch you Want me Baby, Warm me Up i Muir Muir on the Wall

Nakon što sam uživala u čarima svih mogućih i nemogućih sniženja u domaćim parfimerijama i online, sad je došao red da malo sredim kolekciju. :)


25 comments:

  1. Prelepi su ti noviteti, a na Mallardu ti zavidim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Cajo. :) Nadam se da ćeš ga i ti uskoro nabaviti.

      Delete
  2. Vaaauuuu! Picture polish su predivni! Posebno mi se dopada Peacock. Skoro sam bila u prilici da ga vidim i uzivo i jos vise mi se svidja. ;) Sweets Lane je prava bombonica!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Marry. ;) Ja isto obožavam PP, Peacocku opraštam 3 sloja.

      Delete
  3. Divni noviteti :) Bas lepi komadi. Ovaj tufnicasti Nail Inc. me bas zanima, tako da jedva cekam utiske za njega. A PP Malard sam imala prilike da probam i odusevljena sam svim stavkama oko ovog laka. Mada, tesko ce se slikati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jeco. :) Obilazila sam taj tufnasti nekoliko puta i pošto me je sačekao, znala sam da treba da ga udomim.

      Delete
  4. Super si iskoristila popuste.. :)

    Ciate lakici su preslatki, jedva cekam postove o njima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sonjči, Ciate su me baš prijatno iznenadili. Slikam ih pomalo, pa će biti uskoro. :))

      Delete
  5. Blago tebi. Ovo je divno. Peacock mi je divan. Baš bih volela da ga probam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. <3 Peacock sam baš dugo želela i drago mi je da je konačno član moje kolekcije. :)

      Delete
  6. Jako ti zavidim na My Vampire is Buff :) Na nails inc i PP :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na Vampiru nemoj mnogo da mi zavidiš jer je formula zahtevna, ali je boja super stvarno. :) Za ostale se slažem. :-**

      Delete
  7. Noviteti su ti divni, ali najdivniji je bordo Kensington :) Boja je prelepa, a bočica je prava kolekcionarska.

    ReplyDelete
  8. odlični noviteti, ne znam šta pre da izdvojim!

    ReplyDelete
  9. Preko kojih sajtova naručuješ...Predivni su ama baš svi! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Naručujem ih preko sajta Llarowe. :)

      Delete
    2. Nisam ranije čula za taj sajt! Hvala! Samo me još zanima koliko ti uzimaju za shipping i carinu! Nisam nikad ništa naručivala preko neta... :D

      Delete
    3. Cena shippinga zavisi od toga koliko komada naručuješ mislim da je za 2-3 oko 13 dolara.

      Carina (10%) se ne naplaćuje ako cena proizvoda ne prelazi 50 EUR, ali se zato sada po novim pravilima naplaćuje PDV od 20% na sve pakete. Može desiti i da preskoče neki paket sa PDV-om, ali to nije pravilo. :)

      Delete
    4. HVALA na rešenim dilemama!!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...