January 26, 2014

Nails Inc Sweets Way

Volite li kapkejkove? Ja volim taj spoj sjajnog slatkog uskusa i veselog pakovanja. U tom stilu danas predstavljam jedan od najzabavnijih noviteta u poslednje vreme - Nails Inc Sweets Way iz Sprinkles kolekcije (sa 4 zanimljiva šljokičava laka) koja je izašla 2012. godine, a inspirisana je raznobojnim mrvicama koje služe za ukrašavanje ovih popularnih poslastica. :)

Nails Inc Sweets Way
Nails Inc Sweets Way je lak mlečno bele jelly baze sa šljokicama srebrne, metalik puderasto roze i plave boje. "Isplativost šljokica", odnosno glitter payout je odličan i dovoljno je 2 sloja ukoliko se lak koristi samostalno.  Za slikanje sam ipak koristila 3 sloja laka bez baze + Essence BTGN High Gloss. Sve slike su napravljene na dnevnom svetlu (oblačno vreme).






Prilikom nanošenja potrebno je voditi računa da se prvi sloj dobro osuši, kako sledeći ne bi povukao lak i ostavio neželjena "ćelava" mesta. Lak se ističe originalnošću, i za sada nisam uspela da pronađem približne duplikate. Kao i kod svih lakova sa šljokicama uklanjanje je nešto zahtevnije i upotreba folije nije loša ideja. :) Probala sam i da matiram lak, ali zbog mlečne osnove razlika nije bila naročito vidljiva, pa sam ipak ostavila original sa običnim nadlakom.




Ovo je lak koji sam možda najduže obilazila pre nego što sam ga kupila, ali drago mi je da sam prelomila i uzela ga iz dva razloga - lepo ide uz bele džempere, a fenomenalno je ponekad ponovo biti dete. :)



*Nails Inc lakovi se prodaju u Sefora parfimerijama po ceni od 1910 din. Pojedine nijanse se mogu kupiti na sniženju od približno 50% (989 din).

Kako vam se dopada Sweets Way? :)


16 comments:

  1. Deluje veoma veselo i detinjasto.

    ReplyDelete
  2. Sladak lak. :)
    Mozda da je malo lepsa ta mlecna baza, ali u svakom slucaju mozes da probas preko belog. Slicnu bazu ima onaj sareni CG/GR, pa se secam da mi je preko belog bolje izgledao. :)

    A kombinacija sljokica mi se bas dopada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sonjči. :) Planiram da probam sledeći put preko Vampirka, slična je osnovna boja. :)

      Delete
  3. Super je! :) Meni uopste nije detinjast. :P
    Steta sto je malo redji jer obzirom na cenu to nikako ne bi smeo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Marry. :-) Mislim da boja šljokica ne bi došla do izražaja u jačoj bazi, sledeći put probam preko belog ili krem laka.

      Delete
  4. Nemam njihove lakove :( a nisam uhvatila snizenje.
    Ali moram ih isprobati. Tako su divne bocice da ne mogu da odolim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Može da se probere par lepih nijansi. Mislim da sniženje traje još neki dan. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Mogli su da dele i neki kapkejk u paketu sa njim. :)

      Delete
  6. Malo sam ga drugacije zamisljala. Ali je lep. Ipak ga preskacem, jer je slika u mojoj glavi bila potpuno drugacija. Moj novcanik te pozdravlja i zahvaljuje se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, dobro je da ne budem uvek odgovorna za rasipništvo. :) Šalim se, sladak je uživo, ali nema opasnosti, jer je bio poslednji u Ušću, mislim čak da im je slučajno upao u poslednju isporuku, jer ga nigde više nisam videla.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...