September 6, 2014

Chanel Secret

Nude lakove u svojoj kolekciji jedva mogu da nabrojim na prste jedne ruke, nekako mi uvek deluju obično i moram da priznam da se mnogo prijatnije osećam sa tamnijim nijansama. U srednjoj školi sam imala dosta nude lakova, jer sam volela french manikir, koji sada zaobilazim u širokom luku. Međutim, jedan post u kojem su predstavljeni svi lakovi iz jesenje Chanel kolekcije Etats Poetiques pokazao je da je Secret zaista izuzetan primerak zbog kojeg vredi napraviti izuzetak, a videćete i zašto.

Chanel Secret

Secret je lak krem završnice u boji kože u kojem preovlađuju topliji puderasto-breskvasti tonovi. Ruke sa njim deluju osveženo i elegantno, a dodatan plus je i to što se ne stapa sa bojom kože. Na slikama nosim tri tanja sloja laka i ne nosim nadlak, ali bi i dva deblja sloja bila dovoljna za puno pokrivanje. Formula nije problematična, naročito imajući u vidu da se radi o dosta svetloj boji. Potrebno je samo ostaviti prvi sloj da se dobro osuši pre nanošenja sledećeg.





Secret je nude lak koji će savršeno pristajati tamnijem tenu, ali pošto je boja tako dobro izbalansirana, stajaće dobro i svetlijem tenu. Koristim poslednje dane leta i malo preostale boje da maksimalno uživam u ovom divnom laku.

16 comments:

  1. Jako lepa nijansa, ni previse svetla ni tamna. Ako primetis neki slican, podeli s nama. :)

    ReplyDelete
  2. Prelep puderast ton, slažem se da je jako fina nude nijansa za lagano preplanule. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. <3 Zato maksimalno koristim ostatke preplanulog tena.

      Delete
  3. kako si ažurna :)))
    divan lak, predivan <3
    prodale ste mi ga i ti i Liv :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je, nećeš se pokajati sigurno, sjajna nijansa. :)

      Delete
  4. Fenomenalan je <3 Zamisljam ga na mom tenu *___* Trenutno me trese neko "nude" ludilo ni sama ne znam iz kog razloga, a inace uopste nisam "nude tip" :D Mislim da je to zbog preplanulog tena ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tebi bi fenomenalno stajao. :) Ni ja nisam nude tip uopšte, ali ponekad to bude moj izlet u egzotiku. :-D

      Delete
  5. Mnogo je lep i elegantan :)

    ReplyDelete
  6. Jako lijepo izgleda na noktima no ja se s ovakvim nijansama uopće ne pronalazim. :/ Možda nisam našla savršenu nude nijansu ali na mojim noktima do sada nijedna nije dobro izgleda. :D Pojma nemam zašto, no dok ne pronađem savršenu držim se crvenih, ljubičastih i rozih lakova. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene je u poslednje vreme uhvatilo da nosim samo crvene, vamp i bordo. :))

      Delete
  7. Meni se najvise dopada kako izgleda na poslednoj fotografiji. :) Razumem zasto si ga kupila. Zaista je tesko naci dobar nude lak po svim parametrima. Jako lepo ti stoji!

    ReplyDelete
  8. Divan, skinula sam ga teska srca tek da promenim al' ga uskoro mazem ponovo. Potpuno sam zaljubljena u njega. Divno ti stoji. Boja je nekako bas lepo izbalansirana, za svaki ten.

    ReplyDelete
  9. joj, ne znam, mene i dalje ni najmanje ne privlači

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...