April 27, 2014

New In #4 + kupovine sa sajma kozmetike "Dodir Pariza"

Za ovaj vikend održava se 23. međunarodni sajam kozmetike "Dodir Pariza" (cena ulaznice je 350 din) ili jedan događaj koji se ne propušta, bar ne za lakoholičarke. :) Sa blogokoleginicama Jelenom i Malim Prasetom i još dve drage lakoholičarke obišla sam štandove omiljenih brendova sa velikim uživanjem. Većina noviteta u ovom postu je sa sajma, što ste već imali prilike da vidite na Instagramu,  ali uz dodatak lakova koji su pristigli od New In #3 posta.

New In #4


ZOYA

Zoya Dhara, Arabella, Carter, Payton, Dream, Sunshine i Chita

Stigle su dugo očekivane Zoye, i to sve kolekcije od Pixie Dust  za jesen 2013. pa do najnovije Awaken za proleće 2014. Cene su nešto više nego ranije i sada će iznositi 672 din za obične lakove i 840 din za lakove iz Pixie Dust kolekcije. Na sajmu se još danas mogu kupiti po cenama nižim za 10%. Ispostavilo se da je čekanje vredelo, pa je moja kolekcija obogaćena sa čak 7 novih lakova! Sa leva na desno Dhara, Arabella, Carter, Payton, Dream, Sunshine i Chita. 


CHINA GLAZE I SECHE

CG Thistle Do Nicely, Seche Effortlessly Styled, Seche Perfectly Poised, CG Lemon Fizz

Pošto se nažalost pastelno žuti Morgan Taylor Ahead of the Game iz kolekcije Casual Cool za proleće 2014. nije pojavio na sajmu, zamenili su ga CG Lemon Fizz i Seche Perfectly Poised. Od Alexandar Cosmetics-a sam nedavno dobila dva laka - CG Thistle Do Nicely (City Flourish proleće 2014.) i Seche Effortlesly Styled (proleće 2014.). Ovom prilikom im se zahvaljujem na poklonima, a tim više jer se radi o bojama koje verovatno ne bih sama odabrala, tako da ćete imati priliku da vidite još dve zanimljive letnje boje na blogu. China Glaze lakovi se na sajmu "Dodir Pariza" mogu kupiti po standardnim cenama od 387 din/14 ml, a Seche za 420 din/14 ml.

OPI


Na sajmu sam ovaj put kupila samo jedan OPI lak i to predivni DS Extravagance po ceni od 1100 din/15 ml. Ostali lakovi se mogu kupiti po ceni od 850 din/15 ml, a lakovi u čuvenoj korpici koštaju 500 din. Jedan lak koji sam nepravedno zaboravila da spomenem prošli put je Where Did Suzy s Man-Go? iz Brazil kolekcije.

PICTURE POLISH


U periodu od poslednjeg New In posta stigla su mi i preostala 3 laka iz Picture Polish Limited Edition kolekcije - Aurora, Borealis i Gravity. Jako mi je drago što sam uspela da kompletiram kolekciju, jer su lakovi zaista izuzetni, sa izraženim multihrom efektom, koji nije baš uobičajen u ponudi na domaćem tržištu. Lakovi su naručeni sa sajta Llarowe po ceni od 16,5 USD + troškovi poštarine.

HE lakovi


U kategoriji vansajamskih kupovina našli su se fantastični Mirage, Victoire i Front Row iz nove Diorove postavke lakova koji se mogu kupiti u domaćim parfimerijama po standardnim cenama. Jedan od najdražih noviteta ovog meseca je i Chanel Graphite iz kolekcije za jesen 2011. koji sam jako dugo tražila. Zato se ovom prilikom još jednom zahvaljujem jednoj dragoj lakoholičarki. :) 

Na sajmu sam kupila još neke sitnice, koje se nalaze u manjini u odnosu na lakove, tako da će o njima biti reči nekom drugom prilikom. :) Sajam "Dodir Pariza" je pravi mali raj za ljubiteljke kozmetike, a ponuda je iz godine u godinu sve veća, pa svako može pronaći nešto što ga zanima od šminke, preko proizvoda za negu lica i tela, kose, pa do lakova i proizvoda za negu ruku i noktiju po cenama nešto nižim od uobičajenih. Sajam "Dodir Pariza" se održava u Hali 2 Beogradskog sajma, a možete ga posetiti još danas do 20 časova.

Da li ste već posetili sajam? Kakvi su vaši utisci i kupovine? :)

20 comments:

  1. Aaaaa! Samo mi ostavi adresu i reci kad nisi kod kuce. :D
    Nove Zoje su <3 <3 <3
    Jedva cekam da ih sve vidim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, jao jesu, planirala sam 4 a uzela 7, a svidelo mi se još 5. Ups. :)

      Delete
  2. Divni noviteti :) Vidim da su zuti hit. :D

    Najvise me zanima recenzija Seche Effortlessly Styled :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sonjči. :) Ja sam se baš razočarala što nije bilo tog pastelnog MT koji bi mi najviše odgovarao, ali i ovi su zanimljivi. Stavljam ES na listu prioriteta. :)

      Delete
  3. kakvi noviteti! ako imaš zoyu beatrix, reci mi koliko je slična s dharom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Ufi. :) Imam - Beatrix je mandarina narandžasta i svetlija od Dhare, Dhara je bliža Jinx i više ide ka creveno narandžastoj, ali ipak je svetlija od Jinx. Ne znam da li imaš Jinx? :)

      Delete
  4. Bilo mi je predivno, to već sve znate <3

    Prva slika razoružava ali i svaka sledeća - fantastični su apsolutno svi ulovi a DS Extravaganze sam bila šokirana da nemaš - videćeš i sama, čista ljubav <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prepredivno <3

      Hvala ti. :) Hehe, nađe se i poneki lak koji nemam, Extravagance je prelep lak, sad ću da nadoknadim propušteno. :))

      Delete
  5. preskočila ga ovog puta :DDD
    odlično si se ponovila :) kako su samo neobični zoya lakići :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobro po tvoj novčanik, ja se uništih, ali ipak sam srećna. :)) Hvala puno, bilo je toliko lepih Zoya da je i ovo bio uži izbor. :)

      Delete
  6. Divni noviteti. Obavezno sto pre utiske za Zoya Carter. On mi je jos u glavi, pa cekam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :)) Za sada sam je probala samo na jedan nokat, formula nije sjajna kao kod ostalih u toj kolekciji, ali nije strašna, a boja mi se dopada. I ona je na listi prioriteta. :)

      Delete
  7. Mogu ti reci da si se bas lepo ponovila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, ne da sam se ponovila, nego preponovila i još bila "racionalna" da ne uzmem još neku Zoyu. :)

      Delete
  8. Raznovrsno i bogato, ništa nas ne može da upropasti kao sajam :D Grupna fotografija je fantastična.

    Nove Zoye ♥ su fatazija. Ja se još uvek premišljam oko Dream, mada sam dobila zadatak da ga kupim drugarici i verovatno ću da macnem na jedan nokat da vidim da li mi se sviđa. Čak i oko Carter se mislim, pošto sam nekoliko ljubičastih sa jačim primesama magente i pink prošle godine razdelila, nisam sigurna da je to za mene mada je objektivno lepo.

    Iščekujem i utiske o Perfectly Poised, zainteresovala me je ta prigušena žuta, drečavije banana nijanse ipak ne mogu da prođu u svakoj prilici.

    O Picture Polish ne vredi da trošim reči, šta god da napišem biće preslabo.

    I ja sam bila ubeđena da imaš ovaj OPI DS, izgleda da baš ide uz tebe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Sofi. <3 Zoye su stvarno obeležile ovaj sajam, bar kod mene. Mislim da ti Dream treba, jer je prelep, ali prelep. Perfectly Poised je stvarno zanimljiva žuta, prigušena, a opet pastelna tako da dobro stoji. PP nikako da se nađem na suncu sa aparatom i to me baš nervira, nadam se za praznik. :) Hvala za DS već vidim da će biti jedan od omiljenih Opika. :-*

      Delete
  9. Ah, kakvi divni noviteti!
    Jedva čekam da vidim sličice piCture pOlish noviteta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Cajo. :) I ja da ih uslikam, nadam se za praznik. :)))

      Delete
  10. Na Zoje sam se izvrnula :) Bas si lepe odabrala!
    Sad si me podsetila da su meni ovde dostupni Seche Vite lakovi i da sam htela da ih probam... O ne, raste mi wish lista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. :))) Nove Zoye su baš upečatljive, a sa Secheom sam dosta zadovoljna, pogotovo tamnijim nijansama, svi su ili jednoslojci ili max 2 sloja što je super. :) Ah, wl i kod mene je uvek rastuća.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...