April 18, 2014

YSL Rose Scabiosa

Danas vam predstavljam lak koji sam uslikala sigurno 200 puta pre nego što sam odabrala svega nekoliko slika kojima sam zadovoljna. Na mnogima mi je delovao isprano, što uživo svakako nije, pa sam se baš zainatila da ga prikažem što realnije. :) Pred vama je jedna originalna roze lepotica - YSL Rose Scabiosa iz kolekcije za proleće 2014.

YSL Rose Scabiosa #48


YSL Rose Scabiosa je hladno-bebi roze krem lak koji veoma blago vuče na lila. Boja je vrlo interesantna i jedinstvena - preovlađuju hladni tonovi, ali boja je opet nekako živa, a ne isprana ili prigušena. Formula je nešto vodenastija nego što je uobičajeno za YSL, ali ne pravi probleme prilikom nanošenja. Ima veoma visok sjaj i suši se dosta brzo. Na slikama nosim bazu + 2 sloja laka i ne nosim nadlak. Za razliku od Rouge Pabla koji će postati deo stalne YSL La Laque Couture postave, Rose Scabiosa je limitirano izdanje.
Iako ste u poslednje vreme mogli da vidite pravu malu "poplavu" svetlo roze lakova na blogu, ove nijanse ipak ne preovlađuju u mojoj kolekciji. Rose Scabiosa se zaista ističe jedinstvenošću, zbog čega sam je i kupila. Iskreno, mislila sam da mi neće baš najbolje stajati, ali ipak sam dosta zadovoljna na kraju. :)


YSL je kao inspiracija za ovu boju poslužio prelepi cvet Scabiosa:


Scabiosa Columbaria ili Pink Mist

YSL La Laque Couture lakovi Rose Scabiosa #48 & Rouge Pablo #49 iz kolekcije za proleće 2014. se mogu kupiti u Sefora parfimerijama po ceni od oko 2800 din/10ml.

Srećan Uskrs! :)

14 comments:

 1. Baš si zaređala sa ovim nežnim pinkaćima. Sviđa mi se što je ovaj malo prigušeniji.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. :) Sad ih neće biti neko vreme. :)

   Delete
 2. Probala sam i svidja mi se. ;) Super ti stoji!
  Potpuno se razlikuje od ostalih roze lakova koje si nam predstavljala.

  ReplyDelete
 3. Ne vidim svetlo pink na sebi, ali se uvek odusevim kako izgledaju na tebi, Sonji i Marry!

  ReplyDelete
 4. Pet puta skrolujem gore-dole-gore-dole... Lepa boja, složila bih se da je jedinstvena, ja imam dosta rozih, ali nemam ništa slično

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jako lepa boja i super ide uz sivo. :)

   Delete
 5. Ovakve nijanse svetlije rozih možda i najviše volim - divno ti stoji!

  ReplyDelete
 6. hm, ja sam debil mislila da je pablo le i zato se polomila da ga nađem. mislim da će biti cirkus kad namažem ovaj lak, a na tebi još nisam videla nešto da ti nije čučnulo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. ♥ Ma kakav cirkus ima super da bude, da Pablo nije LE, ali me ne bi iznenadilo da kod nas bude.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...