December 11, 2013

Liebster nagrada i Lakoholicarski tag :)

Nedavno sam dobila svoju prvu Liebster nagradu od Danijele, kojoj ovom prilikom želim da se zahvalim. :) Pošto sada znam kako stvari funkcionišu, u ovom članku ću podeliti sa vama odgovore na pitanja koja mi je postavila. Odlučila sam da ne tagujem dalje, jer se uglavnom svi blogovi koje bih lično tagovala već nalaze u tagu. 

Negde u isto vreme dobila sam i jedan lakoholičarski tag od Šmizle sa "stručnim" lakoholičarskim pitanjima koja su mi se veoma dopala, a odgovore ću odgovore takođe podeliti u nastavku ovog članka. Hvala devojke! 




Liebster Award

1. Bez koga/čega ne možete da zamislite svoje jutro? Bez kafe. Jutro = Kafa

2. Omiljena boja? Ljubičasta

3. Šta je ono minimalno što nanosite na sebe od make up-a? BB kremu i sjaj za usne

4. Čega se najviše plašite? Hajde da se ne pravim neustrašiva i da kažem insekti, nije da ih se baš previše plašim, ali ih ne volim. 

5. Kada biste birale mesto za život, gde biste živele? Beograd ili Madrid.

6. Da li ste bile mirno ili vragolasto dete? Hmm, ne znam nijedno mirno dete. :)

7. Kolika je Vaša kolekcija lakova za nokte (brojčano)? Oko 200 i raste, bolje je da ne znam tačan broj.

8. Šta Vam se uvek nalazi u torbi kada napuštate kuću? Pare, ključ, mobilni telefon, nešto od kozmetike - uglavnom sjaj.

9. Da li imate tetovažu/da li ih odobravate? Nemam i znam da neću imati, to jednostavno nisam ja. Ne dopada mi se taj vid isticanja posebnosti zbog zdravstvenih rizika, ali i mogućnosti promene mišljenja koje smatram normalnim. Ne želim da jednog dana budem u situaciji da precrtavam tetovaže ili ih uklanjam laserom ili budem Ne daj Bože u JNA ili Nada kategoriji. :-D

10. Omiljeni sajt o lepoti i kozmetici koji pratite? Ima ih zaista dosta. Volim mnoge domaće lakoholičarske blogove za koje smatram da ne zaostaju po kvalitetu za svetskim. Omiljene strane blogerke su mi ThePolishAholic, zbog posvećenosti, realnih recenzija, a smatram i da je normalna i zabavna devojka i Ommorphia Beauty Bar, jer je njen blog prava umetnost, iako je ponekad nerealna.

Lakoholičarski Tag




1. Koja je tvoja omiljena marka lakova? Prvo, pa veoma teško pitanje. A-England i Chanel. Od lakova tražim jedinstvenost i zanimljivost, a oni to pružaju u velikoj meri. :)


2. Glitter, da ili ne? Zašto da ne, mada se uvek pokajem prilikom skidanja takvih lakova, ali da su zanimljivi - jesu. :)


3. OPI, China Glaze ili Essie? Još jedno vrlo teško pitanje. Odgovor je OPI - prva ljubav zaborava nema <3, a imaju i najzanimljivije lakove od pomenutih brendova u svim kategorijama - teksturce, glittere, holo, kreme... Sledi Essie, pa CG.


4. Kada menjaš lak na noktima? Uglavnom na svaka 2 dana, nekada i svaki dan. Uvek imam namazan lak, ako nemam znači da mi nije dobro.


5. Koja je tvoja omiljena boja na noktima? Trenutno tamno ljubičasta.


6. Tamni ili sveti lakovi? Uvek tamniji i izražajniji lakovi. :)


7. Koji lak imaš na noktima u ovom trenutku? OPI DS Lapis


8. Mat nokti – in ili out? Što se mene tiče IN, efekat koji mi se sve više dopada u poslednje vreme, mat završnica mi se dopada i na dodir. 


9. Frenč manikir? Ne, kakav frenč pored toliko zanimljivih boja. Come on. Život je suviše kratak da bismo ga trošili na dosadne stvari, ljude, pa i lakove. :)


10. Omiljena zimska i letnja boja. Zimi tamno ljubičasta, leti vatreno crvena.


11. Koliko lakova imaš? Oko 200+


12. Od kog brenda imaš najviše lakova u kolekciji? OPI i Essie, a Zoya se bliži.


13. Koja boja je najčešća u tvojoj kolekciji? Ljubičasta, a od skoro i broj zelenih se povećava.


14. Da li postoje boje i finiši koje nemaš u kolekciji? Trenutno nemam nijedan žuti lak, što se finiša tiče mislim da imam sve.


15.  Za koji lak se pitaš zašto ga još nisi bacila? Imam jedan takav OPI, ali mu je suđeno da ostane kod mene - Meet me on the Star Ferry, možda ga i zavolim na kraju.


THE END

8 comments:

  1. hehe, svi vmo nešto na vi sa meet me... mada, zbog imena mu opraštam :D slične, nego šta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh koliko me je taj lak nervirao, a kupila sam ga kad je izašla ta kolekcija jer je jedinstven, a hoće da ostane kod mene pa to ti je. :)

      Delete
  2. Ne čudi me što su ti A England lakovi među omiljenima. Pod hitno nabavi nekog žutaća. Mislim da bi ti neki limun žuti šimer lepo stajao.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bacila sam oko na jedan limun žuti Nails Inc. Jedini koji sam do sada imala je OPI Need Sunglasses i to je lak koji mi je ubedljivo najružnije stajao, ali više nije kod mene. :)

      Delete
  3. Jao A-England <3 da ih imam mozda bi i meni bili omiljeni :D

    ReplyDelete
  4. "Ako nemam lak znači da mi nije dobro" - Love it! :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...