September 13, 2015

Chanel Fortissimo + poredjenja

Poslednjih šest meseci smo se družili samo na Instagramu, sada je vreme da se vratimo na staro mesto. Danas vam predstavljam jedan divan teget lak sa šimerom, po meni zvezdu Chanel Blue Rhythym kolekcije. Iako je ova kolekcija trebalo da bude ekskluziva samo za Chanel Beauty prodavnice, ove nedelje se pojavila i u domaćim parfimerijama. Kolekcija je namenjena za jesen 2015, a u njoj dominiraju plavi i srebrnkasti tonovi - pravo osveženje u odnosu na prethodne.




Chanel Fortissimo je tamno plavi lak sa sitnim šimerom karakterističnim za Chanel, koji na jakom suncu zasija u punom sjaju. Formula kod mog primerka nije baš sjajna, jer prvi sloj ostavlja nejednakosti i pored dovoljne gustine, ali drugi sloj ipak sve ujednači. Iako lošiju formulu uvek smatram minusom, za efektnu boju poput ove vredi se potruditi. Ljubiteljkama plave boje će se dopasti i to što za razliku od mnogih metalik tamno plavih lakova ovaj lak ne vuče na crno.




Poređenja: 

Chanel Bel-Argus je dosta svetliji, izrazitije metalik, sa duohrom karakteristikama.

Dior Darling Blue je svetliji, a osnova mu je tamno siva.

Essie Aruba Blue, OPI St. Mark's the Spot i YSl Bleu Cyclades su svetliji, tirkizniji.

Nails Inc Uppet Brook Street je hladniji i tamniji.

Seche Hypnotic, YSL Bleu Cobalt i Chanel Blue Satin su tamniji, hladniji i naginju ka crnoj.



16 comments:

  1. Jupiiii, vratila si se :))) Dočekala sam i to :D Prelep je lakić i jedva čekam nove postove :)

    ReplyDelete
  2. Ooooo konacno! :)
    Divan je plavac ali se meni ipak mrvicu vise dopada Vibrato. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3 I Vibrato je jako lep, ima truncicu neona u sebi.

      Delete
  3. Lepo je što nam stižu ekskluzivne kolekcije.
    Odlično poređenje. YSL Bleu Cobalt je moj favorit odavno, dovoljno taman sa dovoljno jakim odbleskom.
    Drago mi je što se vraćaš blogovanju.

    ReplyDelete
  4. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ReplyDelete
  5. Chanel Fortissimo je tamno plavi lak sa sitnim šimerom karakterističnim za Chanel, koji na jakom suncu zasija u punom sjaju. Formula kod mog primerka nije baš sjajna, jer prvi sloj ostavlja nejednakosti i pored dovoljne gustine, ali drugi sloj ipak sve ujednači. Iako lošiju formulu uvek smatram minusom, za efektnu boju poput ove vredi se potruditi. Ljubiteljkama plave boje će se dopasti i to što za razliku od mnogih metalik tamno plavih lakova ovaj lak ne vuče na crno.
    https://hdpcgames.com/stardew-valley-game-free-download/
    https://windowcrack.com/ashampoo-driver-updater-1-2-1-crack-keygen/
    https://portabledownloads.com/aiseesoft-fonelab/
    https://getmecrack.com/pixologic-zbrush-torrent-zbrush-crack/
    https://windowsactivatorpro.com/photo-mechanic-crack/
    https://showbizclan.com/top-horror-anime-movies-series/

    ReplyDelete
  6. Chanel Fortissimo je tamno plavi lak sa sitnim šimerom karakterističnim za Chanel, koji na jakom suncu zasija u punom sjaju. Formula kod mog primerka nije baš sjajna, jer prvi sloj ostavlja nejednakosti i pored dovoljne gustine, ali drugi sloj ipak sve ujednači. Iako lošiju formulu uvek smatram minusom, za efektnu boju poput ove vredi se potruditi. Ljubiteljkama plave boje će se dopasti i to što za razliku od mnogih metalik tamno plavih lakova ovaj lak ne vuče na crno.
    https://appcracked.com/dmitrirender-crack/
    https://crackmag.com/logger-pro-crack/
    https://hdcracks.com/bluebeam-revu-standard-crack/
    https://keygenpc.com/fonelab-crack/

    ReplyDelete
  7. website can convert videos to AVI, MP4, WMV, MKV, 3GP, DVD, MP3, iPad, iPhone, PSP and Android phones for free. my websiteConvert videos to MP3 with one click! Burn and burn a DVD. Use to convert YouTube to MP4, AVI, etc. The result is guaranteed. More than 300 million people around the world trust Freemake Video Converter Serial Key to encode their BLOGvideo files. It’s completely free, secure and easy to use. Simply install it on your computer, add files, choose the format, and get the content you want for free. The software is regularly MY BLOGupdated and improved for all Windows operating systems.

    ReplyDelete
  8. My Website is a service that aims to help all traders in the foreign exchange market by offering binary options signals. In addition, My Blog allows you to manage your operations using the built-in web browser. This Website is not very difficult to use.My link

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...