May 12, 2014

Picture Polish Solar Flare

Ovaj vikend sam iskoristila i da uslikam deo preostalih lakova iz Picture Polish Limited Edition kolekcije. Lak dana je Solar Flare, koji se možda najviše razlikuje od ostalih iz ove kolekcije. Ovaj lak sam onako istinski probala tek sada iako ga imam već neko vreme i oduševila se svakim od njegovih lica.

Picture Polish Solar Flare

Solar Flare je još jedan multihrom lak u PP Limited Edition kolekciji, ovaj put prelivanje je između zlatne, bakarne i zelenkaste, bar ja tako vidim ove boje. Preko osnove su posute sitne holo šljokice, koje doprinose kompleksnosti. Ovaj lak može imati više interpretacija boja, ali svaka od njih je sjajna. :) Na slikama nosim 1 sloj Essie Licorice + 1 sloj Solar Flare + Deborah Gel Like nadlak. Solar Flare ne guta nadlak i jako lako se uklanja.





Ideje za Limited Edition kolekciju su sve apstraktne - svemirske ili neobične kao polarna svetlost. Kod Solar Flarea je kao inspiracija poslužila erupcija/bljesak na suncu (Flaming nails lost in space!), dok je moja asocijacija vatra - nadam se da prva slika nije previše strašna. :)








Picture Polish lakovi se mogu kupiti preko interneta, sa sajtova specijalizovanih za prodaju indie lakova po cenama od 12,5 - 16,5 USD + troškovi poštatine. Listu distributera možete pronaći ovde

18 comments:

  1. Kako je divan, užaren! Vilica mi je na podu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, efekat je izuzetan, a nema ni dupe. :))

      Delete
  2. Prelep. Zaista prelep. Kada sam ga videla na kafenisanju, zaista mi je bilo žao što sam ga propustila. Ali uskoro će biti i u mojim rukama :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Jeste, čak i u ovoj kolekciji nekako jedinstven. :)

      Delete
  4. Kako je magičan, ne mogu da skinem pogled sa fotografija.

    ReplyDelete
  5. Rekoh ja da je on zaista poseban. <3 Predivan je a fantasticno si ga "uhvatila" na fotkama. :)

    ReplyDelete
  6. Nisi fer, ubijas me ovim lakovima :D

    ReplyDelete
  7. Uh slike su boli glava a on sam.... malo savršenstvo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa, ja tek skoro otkrih njegove cari. :)))))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...