May 10, 2014

Picture Polish Aurora

Sunce je konačno zamenilo kišu, što znači da je došlo vreme za predstavljanje Picture Polish Limited Edition kolekcije! Prva na redu je Aurora koju ste već mogli da vidite u postu New In #4. Ovi lakovi su veoma popularni, a prave se u malim količinama, pa je dolaženje do njih ponekad pravi mali poduhvat. Aurora je jedan od lakova do kojeg je bilo najteže doći baš zbog veoma izraženog multihrom efekta koji se ne viđa često.

Picture Polish Aurora

Aurora dolazi iz limitirane kolekcije, koja nosi jednostavno naziv Limited Edition koji možda nije najkreativniji, ali zato članovi kolekcije svakako jesu. :) Svi lakovi imaju fantastičan multihrom efekat što znači da se prelivaju na više od dve boje.


Picture Polish Limited Edition kolekcija



Aurora je pravi multihrom lak sa mnogo lica, koji iz različitih uglova izgleda potpuno drugačije. Dominantno se prelivaju tamno zelena i ljubičasta koja prelazi pink. Iz nekih uglova se vidi i zlatna koju je teško uhvatiti foto aparatom. Svi lakovi iz ove kolekcije se nanose preko crne baze. Na slikama nosim 1 sloj Essie Licorice + 1 sloj Aurore + Deborah Gel Like Top Coat. Lak sadrži i sitne raznobojne šljokice koje se najbolje mogu videti na poslednjoj slici u hladu, tako da malo više "guta" nadlak, pa sam zato koristila Gel Like nadlak.





Jako mi se dopada kako su Picture Polish lakovi brendirani, u svega nekoliko reči opisa na bočici "pogode pravo u metu". Ni Aurora nije izuzetak - WOWZA mind blowing... je sasvim odgovarajuće ime. Ukoliko vas zanima nešto više o samom brendu, nekoliko kratkih informacija možete naći u okviru mog posta za Peacock ili na njihovom sajtu.


Blic:


Hlad:


Inspiracija:

Aurora Borealis
Picture Polish lakovi se mogu kupiti preko interneta, sa sajtova specijalizovanih za prodaju indie lakova po cenama od 12,5 - 16,5 USD + troškovi poštatine. Listu distributera možete pronaći ovde.

18 comments:

  1. Već rekoh da je predivnoća prelepa, a poptpuno se slažem da je Wowza mind blowing... savršen opis ovog laka.

    ReplyDelete
  2. Toliko si ga divno uslikala, milina je gledati fotkice a još sve to na lepim noktima... Uh <3

    ReplyDelete
  3. Prelepa! Jedva čekam da stigne. Ne mogu dočekati. Još ako mi se ukaže sreća pa ulovim Illusionist i Borealis, mirna i ja :) Auroru sam toliko zelela i uspele smo. Sad duplo toliko zelim Borealis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Da ova kolekcija je zaista nešto posebno, drago mi je da si ulovila Auroru. :)

      Delete
  4. Ubijas me ovim lakom. Najlepsi koji sam ikada videla =^.^=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada. :) Stvarno ima fantastičan efekat, nisam do sada videla ovako nešto.

      Delete
  5. Ovo je sto se mene tice najlepsi lak od svih iz ove svemriske kolekcije. <3
    Predzadnja slika je san snova! Predivno si ga uslikala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čekaj da vidiš i ostale. :) Mada je multihtom ovde stvarno najizraženiji. I hvala puno Marry. :-*

      Delete
  6. Neverovatan lak! Slike su ti fenomenalne.
    Jedino sto mi se ne dopada u vezi sa ovim lakovima je sto se mogu nabaviti samo online porucivanjem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! Uh, ni meni nije omiljena stavka plaćanje poštarine i čekanje, ali ipak ne mogu da odolim. :) Mislim da ih sada već ima u jednoj radnji u Budimpešti, pa ako nekad svratiš...

      Delete
  7. Bas ti lepo stoji :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...