March 1, 2014

New In #2

Potreba za novim New In člankom se pojavila mnogo ranije od očekivanog, jer još uvek nisam uslikala sve lakove iz prethodnog članka o novitetima. Proizvođači lakova su svakako brži od mene u predstavljanju novih kolekcija, ali uz malo organizacije svi će dočekati svoj red. :) Za razliku od prethodnog članka sada preovlađuju dosta veselije boje koje najavljuju proleće, čak sam skupila hrabrost i kupila žuti lak posle dosta vremena.

Novo u februaru

Prošle nedelje se  kod nas pojavila prolećna Chanel kolekcija Notes de Printemps, u okviru koje i dva laka Charivari (603) i Tapage (605) koje sam planirala da kupim od samog početka. Za sada nije stigao i treći lak iz ove kolekcije -  Ballerina (167) - nude lak srednjeg pokrivanja pogodan za francuski manikir (repromotion shade/ponovno predstavljanje). Na sreću ovaj lak nije u spektru mojih omiljenih boja. Charivari je tamna prigušena ljubičasto sivkasta krema, a Tapage živa koralno crvena takođe sa krem završnicom. Ovo će ujedno biti i prvi lakovi za predstavljanje na blogu sledeće nedelje. :)

Chanel Charivari (#603) i Tapage (#605)
Stigla je i dugo očekivana OPI Brazil kolekcija. Moj prvi izbor su Toucan Do it If you Try (intenzivno narandžasta krema), Live.Love.Carnival (intenzivna koralno roze krema) i AmazON...AmazOFF (zeleno-teal lak sa suptilnim srebrnkastim šimerom). Kupila sam i još jedan lak iz ovogodišnje praznične Maraja Keri kolekcije My Favorite Ornament (šlokice boje šampanjca) kojim sam zaista oduševljena iako ne spada u moje uobičajene boje.
OPI My Favorite Ornament, Toucan Do it if You Try, Live.Love.Carnival, AmazON...AmazOFF
Obradovao me je i jedan A-England paketić sa lakovima iz nove Ballerina kolekcije. Za sada sam odabrala 3/4 laka i to su Encore Margot - srebrni holo, Her Rose Adagio - holo sa svetlom prljavo roze osnovom i Dancing with Nureyev svetlo plavi holo (farmerke holo :)). Planiram da nabavim i Fonteyn, holo sa lavandastom osnovom, jer mi se ova kolekcija mnogo više dopala nego što sam mislila na početku. 

A-England Encore Margot, Her Rose Adagio, Dancing with Nureyev
Stigli su i novi/stari Essie lakovi. :) Moram da napomenem da ovo nisu lakovi iz Essie kolekcije za proleće 2014., već kombinacija prošlogodišnje prolećne i letnje kolekcije. Ipak pošto se radi o nijansama koje sam dugo želela da kupim, a nisu bile dostupne kod nas zanemariću taj podatak. Ovaj put. :) Sva tri laka imaju sitan srebrnkasti šimer koji im daje veću dozu zanimljivosti za proleće/leto - Sunday Funday koralno roze, Bikini so Teeny - hladno svetlo plava sa lavandastim podtonom i Naughty Nautical - mlečno tirkizni lak.

Essie Sunday Funday, Bikini So Teeny, Naughty Nautical
Na kraju, odvažila sam se da kupim žuti lak posle dosta vremena. Izbor je pao na Nails Inc Notting Hill Carnival - limun žutu kremu, a usput sam dodala i Prince's Gate - blatnjavu kremu iz potpuno nepoznatog razloga. :-D

Nails Inc Notting Hill Carnival i Prince's Gate
Šta biste voleli prvo da vidite (posle Chanela) :)?

24 comments:

 1. Divni noviteti. Chanel ja udomljavam cim stigne u Sephore. Essie je pravi pogodak, narocito NN za kojim je zavladala euforija, sto mi je jako drago. A-England uvek poslastica za oci :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Jeco. :) Obavezno Charivari mislim da će ti se svideti, jako lepo ide na svetao ten.

   Delete
 2. Skidaj Chanel i maži A England :D Bilo koji. Ili žućka Nails inc.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe Cajo. :) Hoću, ali me sunce izneverilo. Žućko je na listi prioriteta. :)

   Delete
 3. Jao sto su mi lepi Bikini so tiny i Sunday Funday! i naravno A-England!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. :) Ja sam baš zadovoljna sa novim Essićima, i formule su super. AE standardno <3

   Delete
 4. Meni je Fonteyn prelep(a), prvi A England koji sam stvarno poželela da imam.
  Glasam za OPIke, pogotovo Amazon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste, uzimam je u sledećoj turi. :) I pored malih razlika u nijansama u Balerina kolekciji svi su mi MH. :) I Opike stižu. :-*

   Delete
 5. Pazi kad ne verujem, ista su nam sva tri nova Essie-ja! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eee super, Sunday Funday me je odmah podsetio na tebe. :)

   Delete
 6. A sta radis sa tolikim lakovima? Ne stegnu se?:-D

  ReplyDelete
 7. Essie i OPI <3

  Bas si se lepo ponovila :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Sonjči. :) Baš sam i ja zadovoljna ulovima. :))

   Delete
 8. Prelepi noviteti, naročito Opi i A-England :)

  ReplyDelete
 9. Divno si se ponovila, prelepo si odabrala.Jedva cekam slicice :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti. :)) I ja jedva čekam da ih uslikam, a vreme mi nešto ne ide na ruku.

   Delete
 10. Divni noviteti, sviđa mi se šarenolikost!

  ReplyDelete
 11. Bravo za nove primerke. Svi se nešto premišljaju za Charivari meni je lep jako...Glasam za plavi Essie i žuti Nails inc za sledeće... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti. :) Ja sam se baš pronašla u Charivariju, jako je lep i zanimljiv. Mislim da će Nails Inc biti prvi. :)))

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...