February 22, 2014

Dior Bloom

Još jedan lak iz Dior Trinanon kolekcije za proleće 2014. je Bloom #777. Ovaj lak na prvi pogled deluje kao nešto što smo videli već nebrojeno puta i što već sigurno imamo u kolekcijama. Kod mene je već drugi pogled bio presudan da mi je ovaj lak potreban, a videćete i zašto. :) Čak mogu da kažem da uz njega ponovo otkrivam čari pink/fuksija boja, koje u poslednje vreme nisam skoro uopšte nosila.

Dior Bloom #777
Bloom mi je na prvim svočevima delovao zaista obično, čak i pomalo isprano, ali na sreću (ili žalost po moj novčanik) postoji mogućnost isprobavanja u parfimeriji. :-D Bloom je intenzivna srednje tamna fuksija krem završnice. Lak sadrži toliko sitan mikrošimer da je on jedino vidljiv u bočici pod veoma jakim direktnim osvetljenjem, pa ga zato ne svrstavam u kategoriju šimera. Ipak zahvaljujući takvoj formuli Bloom poseduje ono malo što ga razlikuje, a opet čini dovoljno interesantnim - a to je ta mrvica neon momenta. :) Formula je odlična i nanošenje je lakše nego kod Porcelaina i Bouqueta. Moguće je proći i sa jednim slojem, ali sam za slike ipak dodala još jedan. Na slikama imam samo 2 sloja laka bez baze i nadlaka. Sve slike su napravljene na dnevnom svetlu.Mislim da je ovo boja u kojoj svi (manje ili više :)) mogu da se pronađu, jer zaista lepo stoji uz svetao ten. Sigurna sam da će Bloom biti još jedan od lakova koje ću rado nositi ovog leta. 


Od lakova iz moje kolekcije Bloom po osnovnoj boji najviše podseća na Opijev Pink Flamenco čiste krem završnice, koji nema te diskretne neon osobine. :)


Bloom je možda najveće iznenađenje ove kolekcije za mene, jer se u naizgled običnom laku sakrio divan cvet. :) Kako se vama dopada? 

20 comments:

 1. Vrlo je lep.Cini mi se da nisu isti tonovi u bocici i na noktima,bez obzira na to svidja mi se u svakom slucaju :))

  ReplyDelete
 2. Ne znam da li tebi sve boje stoje savršeno ili samo (čuj, samo) veoma dobro biraš boje za sebe, ali uvek se oduševim kada na tebi vidim neku boju koja mi se sama po se bi ne sviđa, ali mi se dopadne kako tebi stoji. Ovaj lak nije izuzetak.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trudim se da ih dobro odaberem, mada nekad malo (ili malo više) preterujem sa količinom. :-D Hvala Cajo!

   Delete
 3. Mnogo volim ovu nijansu pink boje i bas cesto je nosim, posebno tokom lepih letnjih dana :) Divan je i super ti stoji <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Marija. :) I ja mislim da će mi ova boja biti jedna od omiljenih ovog leta. :-**

   Delete
 4. Slike su ti savrsene, kao i uvek. :)

  Lak mi se isto dopada. Te pink/fuksija nijanse vise volim na drugima nego na sebi, ali su zaista lepe, i vecini dobro stoje :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Sonjči. :) Ja ih baš dugo nisam nosila, a nekada su mi bile najomiljenije boje. Sada mi se ponovo sviđaju, baš sam u fazi ponovnog otkrivanja. :)

   Delete
 5. Predivan je! bježim od Diorovih lakova glavom brz obzira :)) Imam jedan i zaljubljena sam u njega, skup sport :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti puno. :) Jeste, ali divan sport. <3

   Delete
 6. Diiivan je :) Volim pink fuksije na taman ten :) Mada ovakav nemam :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvalaa- :) Ma nemoguće je da nemaš neki sličan. :)

   Delete
 7. Božanstven je, ovakav primerak svaka žena treba da ima!

  ReplyDelete
 8. bomba ti stoji, iako se ja ne pronalazim :p

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...