August 31, 2014

Omiljeno u avgustu

Avgust su kod mene obeležili uglavnom lepi događaji i pozitivne promene, ali i odlične kupovine kada su lakovi i kozmetika u pitanju. Iako u letnjim mesecima kozmetiku stavljam u drugi planu, ali bez obzira na to uglavnom uvek ponesem previše šminke na odmor, ovaj put sam zadovoljna racionalnim odabirom proizvoda koje sam uglavnom sve koristila.

Omiljeno u avgustu

August 25, 2014

Picture Polish Blog/Insta Fest 2014!

I am finally back after a short break with a very special post. I am so happy and excited to participate in Blog/Insta Fest 2014 by Picture Polish which happens to be one of my favorite nail polish brands! This post is broken down in two parts - first task was to swatch a new shade - my was Grace (Part I) and a second task includes nail art design using Nail Vinyls Right Angles with support of 2 other Picture Polish shades Swagger and Bonkers (Part II).

Konačno se vraćam blogovanju nakon letnje pauze sa specijalnim postom. Veoma sam srećna što učestvujem u ovogodišnjem Blog/Insta Festivalu koji organizuje Picture Polish - jedan od mojih omiljenih brendova kada su lakovi za nokte u pitanju. Post sadrži dva dela - prvi zadatak je fotografisanje nove nijanse - moja je Grace (Deo 1), dok drugi zadatak podrazumeva izradu nail art dizajna uz pomoć Nail Vinyls Right Angles stikera i još dve Picture Polish nijanse - Swagger i Bonkers (Deo 2).

Picture Polish Blog/Insta Fest 2014 

August 3, 2014

Chanel Eastern Light

Chanel kolekcija lakova za leto 2014 Reflets D' Ete de Chanel kod mene inicijalno nije izazvala ni približno oduševljenje kao prošlogodišnja u kojoj su predstavljeni čuveni Azure i Bel Argus. Boje su se činile obično i već viđeno, međutim na prvim svočevima su se teško razaznavale one male razlike koje predstavljaju dovoljno opravdanje ljubiteljima za još jedan lak u kolekciji. Međutim, u okviru ove kolekcije se pojavio i lak koji se dugo nalazio na mojoj listi želja - Eastern Light #613. On se prvo pojavio u okviru limitiranog dua lakova koji je bio namenjen ekskluzivno za azijsko tržište zajedno sa svojom "tamnom stranom" Western Light. Chanel u poslednje vreme ponovo predstavlja neke od prethodno povučenih nijansi, pa se tako i Eastern Light ponovo pojavio u ponudi, još jednom kao limited edition.

Chanel Eastern Light

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...